Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Όταν μια βασίλισσα δίνει λύσεις στους "διανοητικούς" που έχουν μπερδευτεί..

Είδηση της ημέρας ήρθε από το βρετανικό Independent και ήταν η τοποθέτηση της ισπανίδας βασίλισσας στο θέμα των γάμων μεταξύ ομοφυλόφιλων.

Η βασίλισσα Σοφία που είναι ως γνωστών ελληνικής καταγωγής, φαίνεται πως βάζει ορισμένα πράγματα στην τους θέση τους, χωρίς να έχει την διάθεση να μην δείχνει σεβασμό τους ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Στο άρθρο της εφημερίδας αναφέρει χαρακτηριστικά ό,τι, δεν είναι απαραίτητο η κοινωνική κατοχύρωση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών να ονομάζεται απαραίτητα γάμος και παράλληλα προτείνει εναλλακτικές λύσεις, όπως π.χ. κοινωνικό συμβόλαιο, ή κοινωνική ένωση.

Θαρρώ να πω ό,τι είναι μια πολύ καλή πρόταση, που δίνει αυτομάτως και την λύση.
(Χωρίς να θίγεται και να προσβάλλεται το ομοφυλόφιλο ζευγάρι, αλλά και το θρησκευτικό και αίσθημα πολιτών που επιμένουν ό,τι ο γάμος είναι μια θρησκευτική πράξη (μυστήριο), αλλά και του δημοσίου αιδούς.)

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να έρθει η βασίλισσα της Ισπανίας και στην χώρα μας, -παρόλο που δεν είμαι από τους οπαδούς του πολιτεύματος της Βασιλείας- για να κάνει και εδώ τις σχετικές προτάσεις-δηλώσεις;

Και έτσι να βοηθήσει εδώ αυτούς που έχουνε μπερδευτεί τελευταία.

Διότι ορισμένα άτομα δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν, από το να ασχολούνται μόνο με το θέμα των γάμων και δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, σαν να είναι το πιο σημαντικό θέμα στον κόσμο.

Και η λύση είναι τόσο απλή..

Δεν υπάρχουν σχόλια: