Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Τρωκτικός και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Στο άκουσμα της είδησης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σ. Γκόλια αποκαλύφθηκε πως πίσω από το «troktiko.blogspot.com» βρισκόταν ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος με μια ολόκληρη δημοσιογραφική ομάδα που παράλληλα ήταν και διευθυντής στο ΘΕΜΑ FM.

Στο μεταξύ δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από τότε που είδα μια από της τάχα αντικειμενικές εκπομπές της ελεύθερης ελληνικής TV, του Σταύρου Θεοδωράκη, η οποία ήταν αφιερωμένη στους περίφημους bloggers της Ελλάδας.

Εκεί εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης του troktikos.blogspot.com ένα ανέμελο παλικαράκι με το skateboard του, που σταματούσε σε διάφορα σημεία π.χ. στο Σύνταγμα και συνδεότανε με WIFI με το Mini PC του και τάχα δημοσίευε τα posts που του έστελναν διάφοροι άλλοι blogger. Τι ρομαντικό..

Με το άκουσμα του θανάτου του Σ. Γκόλια εκτός από την θλίψη για τον χαμό ενός νέου δημοσιογράφου που όπως φαίνεται ήταν απλά ένα όργανο στα χέρια των media συγκροτημάτων που έμεσα κυβερνούν την Ελλάδα...

Σίγουρα ο Σ. Γκόλιας δεν άξιζε τέτοιο τέλος. Το τέλος όμως αξίζει στην ανώνυμη και πλέων χειραγωγημένη μπλογκοσφαιρα της Ελλάδας, που αρχικά έδειξε καλά στοιχεία και διάθεση να δώσει ελπίδα στον τόπο, τουλάχιστόν όσο αφορά την πληροφόρηση, όμως σύντομα με τον πληθωρισμό των anonymus blogs, τις ανακρίβειες που γράφανε και τα συμφέροντα που κρύβανε ο εκάστοτε κρυμμένος blogger πίσω από ανωνυμία ή πίσω από ένα όμορφο όνομα απαξιόθηκανε.
Δηλώνω λοιπόν, ότι στο εξής δεν θα έχω καμία σχέση με ανώνυμους bloggers.

Όποιος έχει κότσια ας δηλώσει το όνομα του και ας βγει να υποστηρίξει με παρρισία τα όσα πιστεύει. καλώς.

ΤΈΛΟΣ με τα Τρωκτικά και στα ΑντιΤΡΩΚΤΙΚΑ.

Ε, βαρέθηκα..

..και ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

2 σχόλια:

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ είπε...

Toν Γκιολια δεν τον εφαγαν για τα αρνητικα του για την ενημερωση στοιχεια του Τροκτικου αλλα για τα θετικα του, γιατι εβγαζε και πραγματα που επνιγαν ολοι οι αλλοι, οπως ενα Κρητικο ''σοσιαλιστη'' μαφιοζο ου εχουμε εδω στην Κρητη...

Unknown είπε...

ΜΠορεί να είναι έτσι όπως τα λες... αλλά το θέμα είναι ότι τόσο εσύ Δευκαλίωνα όσο και πολλοί άλλοι bloggers βγαίνουν και δηλώνουν επώνυμα όσα πιστεύουν.
Ο Γκόλιας ήταν Φαντομάς και έβγαζαν προς τα έξω ένα παλικαράκι για δήθεν ιδιοκτήτη του troktikos.
Κατάλαβες, απάτη ήταν και στημμένω από κάποιους μεγαλοκαρχαρίες.

Το ίδιο το διαβάζω τώρα και για τον Ντούση...