Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Είναι οι νέοι πολιτικοί ειλικρινείς;; Όχι πάντα ή σχεδόν ποτέ

...«χρειαζόμαστε περισσότερη ειλικρίνεια… ώστε ο κόσμος να πιστέψει ό,τι είμαστε ειλικρινείς…!!!». Αυτά ήταν τα λόγια που επανέλαβε αρκετές φορές ένα μέλος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας μόλις λίγες μέρες πριν το συνέδριο του κόμματος.

…λίγες ώρες αργότερα «χάθηκαν» οι προτάσεις και τα ψηφίσματα των μελών της εν λόγο συνάντησης!!

Το μέλος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας είχε αναλάβει να μεταβιβάσει τις προτάσεις και ψηφίσματα προς το συνέδριο…

Ωστόσο οι προτάσεις και τα ψηφίσματα περιλάμβαναν και κάποια θέματα που θίγανε καταστάσεις και πρόσωπα στην νεοσύστατη Φιλελεύθερη Συμμαχία.

Σε τι είδους ειλικρίνεια αναφερόταν ο εν λόγο κύριος, όταν επέλεξε ο ίδιος να μην είναι ειλικρινής πρώτα με τον ίδιο τον εαυτό του!! και μετα με τους ίδιους συναδέλφους του;;;

Συμπέρασμα: Να μην εμπιστεύεστε νέο πολιτικό και την παλιά «που….να».

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Ευτυχώς , ή δυστυχώς, το κακό είναι μικρό. Οι προτάσεις της ΠΠΚ (βλ. Περιφερειακή Πολιτική Κίνηση) Θεσσαλονίκης δεν παρουσιάστηκαν στους 45 έλληνες φιλελεύθερους.
Μένουν οι υπόλοιποι...

Ανώνυμος είπε...

Η αξιοπιστία είναι καθοριστικής σημασίας για όλες τις σχέσεις προσωπικές, οικονομικές, διεθνής. Η μη αξιοπιστία σε βάθος χρόνου οδηγεί στην περιθωριοποίηση

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτές οι προτάσεις δεν αναρτήθηκαν πουθενά σε κανένα ιστολόγιο ή κάπου αλλού; Ποιές ήταν; Τί έλεγαν, και τί πρότειναν;

Unknown είπε...

..όχι απ'ότι ξέρω, δεν πρέπει να αναρτήθηκαν κάπου.
Εξάλλου πέρασε τόσος καιρός, ποιον να ενδιαφέρουν...;; και τι σημασία έχουν τώρα. Όταν είχαν σημασία δεν συζητήθηκαν..

ΥΓ. Αν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται πραγματικά, μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της ΠΠΚ Θεσ/νίκης και να του τα ζητήσει.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη νομίζω ότι έχει σημασία, δεν είναι καλό να δούμε ποιές ήταν οι σκέψεις και οι προτάσεις; Μπορεί να φανούν χρήσιμες. Δεν λέω σώνει και καλά οτι έπρεπε να παρουσιασθούν, αλλά απο την άλλη για προτάσεις ακούμε και προτάσεις δεν διαβάζουμε.