Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

"Ρουφιάνοι" και οικοπεδοφάγοι

Όπως είπαμε στο προηγούμενο άρθρο τα γεγονότα και η καθαρή λογική δείχνουν ξεκάθαρα πως οι επινοητές, οι οργανωτές, (όχι όμως απαραίτητα και οι εμπρηστές) κάθονται σε παχουλές πολυθρόνες, φορώντας ακριβές μεταξωτές γραβάτες (δεν έχουμε πρόβλημα με τις γραβάτες) και ενίοτε βγαίνουν και στην TV σχολιάζοντας με καταπληκτική υποκριτική τα γεγονότα και την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού..
Δυστυχώς για αυτά τα άτομα η χαιρεκακία τους είναι τόσο φανερή που κάνει μπαμ από απόσταση χιλιομέτρων.

Θα συμφωνήσω εδώ με τον Α. Ανδριανόπουλο, που λέει ότι πρέπει να ακολουθήσουμε το χρήμα… και επίσης, ότι δεν μπορεί συνέχεια να την «πληρώνει» ο Έλληνας πολίτης- φορολογούμενος και οι πολιτικοί που έχουν το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης να είναι στο απυρόβλητο.
Στο κάτω- κάτω αυτοί έχουν την περισσότερη ευθύνη για την οργάνωση του κράτους.

Όλα τα μέτρα που προανάγγειλε ο κατά τα άλλα συμπαθής κ. Σουφλιάς είναι αστεία και θα ξεχαστούν αύριο κιόλας. Ο κύριος Σουφλιάς δεν έχει καταλάβει ότι οι εμπρηστές και οικοπεδοφάγοι γελάνε και γράφουν στα παλιά τους τα υποδήματα τα όσα λέει, δηλαδή ότι θα χαρακτηρισθεί η περιοχή αναδασωτέα, εφόσον όλα θα μείνουν στα χαρτιά και στην πραγματικότητα δεν θα τους ενοχλεί.

Απόδειξη είναι επίκαιρη και αφορά την Χαλκιδική. Όλοι θα θυμούνται τις πυρκαγιές της Χαλκιδικής του 2006, όπου κάηκαν τα υπέροχα δάση της Κασσάνδρας.

Αν ακολουθήσεις το δρόμο από το Πευκοχώρι προς την Νέα Σκιώνη (εκεί όπου έγιναν και οι φωτιές) θα βρείτε κάτι νέες βίλες…
Λοιπόν; Δεν τα βλέπει κανείς ;;
Και τίθεται εδώ και ένα ερώτημα π.χ. το πως πήρανε αυτές οι βίλες -που είναι χτισμένες στο μέρος όπου υπήρχε δάσος- το ρεύμα, το νερό, κ.ο.κ. .
Ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες τους, ποιοι οι κατασκευαστές και ποιοι οι υποτιθέμενοι οικοπεδούχοι.
Και τελοσπάντων, εάν αποδειχτεί ότι είναι παράνομες γιατί δεν γκρεμίζουν αυτές τις παράνομες βίλες;;;!!!!

Τέλος, να επιστρέψουμε στην περίπτωση των πυρκαγιών της Αθήνας. Ας επικηρυχθούν οι εμπρηστές και τα αφεντικά τους με κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό.
Στις μέρες της οικονομικής κρίσης που ζούμε, όλο και κάποιος που τα έχει ανάγκη, θα δώσει κάποιο στίγμα- πληροφορία για αυτούς!

Για να τελειώσουμε μια και καλή με τους εμπρηστές και να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: