Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Κουλούρι και σαλέπι.


Η Θεσσαλονίκη φημίζεται μεταξύ άλλων και για δύο πράγματα. Για το κουλούρι της και για το ζεστό σαλέπι της...
Στην παραλία σήμερα μαζί με την ομίχλη τα είχαμε και τα δύο.
Αυτό δεν υπάρχει πραγματικά πουθενά αλλού, όπου και αν έχω πάει... και μ'αρέσει.

2 σχόλια:

NTINOS είπε...

Εννοείς την Τούρκικης προέλευσης μύξα; Πουφφφφφφφφφφ...

Τράντος Παναγιώτης είπε...

Αααααα, Ντίνο... δεν έχεις δίκαιο!! Έλα να σε κεράσω ένα σαλεπάκι σαλονικιώτικο και θα δεις. ;-)