Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Πύρρειος νίκη το ντιμέιτ -νικητής ο "κανένας", χαμένος ο Ελληνικός λαός

Βρε τι έχουμε πάθει. Εμείς είναι να μην πάρουμε μπρος. Κάνουμε σαν τους εφήβους όταν ανακαλύπτουν το σεξ… το θέλουν συνέχεια.
Έτσι το πάθαμε και με τα Ντιμπέιτ. Το ένα ντιμπέιτ πάνω στο άλλο και είδαμε τον Κώστα να ξανακαλεί τον Γιώργο και σε τρίτο ντιμπειτ.
Έλεος!!!
Εδώ πέντε χρόνια δεν αντάλλαξαν κουβέντα, -που λέει ο λόγος- και τώρα τους έπιασε η φαγούρα για διάλογο;; Και τι διάλογο. Διάλογο αλληλοκαρφωμάτων πλην των τυπικών φιλοφρονημάτων!!
Αντί να κάνουνε διάλογο για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο, κάνουν κοκορομαχίες.

Δυστυχώς κύριοι Καραμανλή και Πανανδρέου εσείς και μόνοι να κάνετε ντιμπέιτ –αλήθεια γίνεται να κάνεις μόνος σου ντιμείτ;;- θα βγείτε χαμένοι.
Δεν σας τα είπανε οι επικοινωνιολόγοι σας ότι τα πολιτικά ντιμπέιτ δεν είναι τελικός ποδοσφαίρου που σον και καλή πρέπει να έχει νικητή;
Και εν πάση περιπτώσει ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποιος είναι νικητή σε ένα πολιτικό ντιμπέιτ; Ο Πρετεντέρης, ο Χατζηνικολάου ή μήπως ο Ευαγγελάτος…

Ευτυχώς τα ντιμέιτ τελείωσαν. Δεν υπάρχει κανένας νικητής (ο νικητής είναι αυτός που δεν το είδε είπε ένας φίλος), παρά μόνο ηττημένοι με πρώτη την Ελλάδα.
Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει το μάρμαρο.
Γιατί εμείς η φορολογούμενοι πολίτες και η επόμενες γενιές, θα πληρώσουμε το χρέος που δημιούργησε από τις μίζες και την σπατάλη αυτό το κηφηναριό, οι πολιτικοί μας, που μαζί με τους αργόσχολους συνδικαλιστές διέλυσαν μια χώρα σαν την Ελλάδα, μόλις σε λίγα χρόνια.

Ντροπή τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: