Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Στηρίζω νέους ανθρώπους με γνώσεις και όραμα

Το να είσαι νέος είναι πολύ ωραίο. Το να είσαι νέος, ωραίος και πετυχημένος είναι στις μέρες μας ακόμα πιο επίκαιρο.

Έτσι μπορεί κανείς να δει πολλούς και πολλές νέους πολιτικούς που προσπαθούν με τον άλφα ή βήτα τρόπο να μπουν στο στίβο της πολιτικής, με μοναδικό σκοπό να διασφαλίσουν στον εαυτό τους τα καλά του "επαγγέλματος"…

Έχω στο παρελθόν υποστηρίξει πως δεν φτάνει να είσαι μόνο νέος και ωραίος για να γίνεις πολιτικός ή βουλευτής. Χρειάζεσαι πάνω από όλα να είσαι άνθρωπος με αρχές και με τις κατάλληλες γνώσεις.
Χρειάζεσαι επίσης, να κατέχεις σε μεγάλο βαθμό την αρχαία τέχνη της ρητορικής, ώστε να μεταδίδεις με σωστό τρόπο αυτά που θες, για να μην βρεθείς στην Βουλή, στο Δήμο, στην TV καραγκιόζης λέγοντας άσχετα πράγματα.

Το βλέπουμε ακόμη και στους αρχηγούς των κομμάτων και γελάμε μαζί τους. Το είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν και θα το δούμε μέλλον ξανά και ξανά στο μέλλον, καθώς το επίπεδο των πολιτικών χρόνο με χρόνο πέφτει...(τουλάχιστων ως προς το θέμα της ηθικής και ρητορικής)

Ως γνωστόν η ΔΡΑΣΗ την οποία στηρίζω το τελευταίο χρόνο, δεν θα συμμετέχει στις εκλογές. Ως γνωστόν διαφώνησα δημοσίως με την απόφαση αυτή.

Μετά από πολλή σκέψη, αποφασίζω να στηρίξω (με την ψήφο μου και με τον καλό λόγο στους φίλους μου και σε σας) πολιτικούς σαν τον Απόστολο Τζιτζικώστα (Α' Θεσ/νίκης)και τον Δημήτρη Γαλαμάτη (Β' Θεσ/νίκης), όχι γιατί πιστεύω πως θα φέρουν την επανάσταση ή ανατροπή στην πολιτική, αλλά γιατί πιστεύω πως ως νέοι άνθρωποι, με γνώσεις και συναίσθημα της πραγματικότητας θα είναι χρήσιμοι για την πόλη μου την Θεσσαλονίκη, ώστε να μεταφέρουν με τον πιο κατάλληλο τρόπο τα προβλήματα της πόλης μου στα κέντρα εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: