Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Άνανδρη επίθεση Γ. Τράγκα στον Θ. Σκυλακάκη

Ως γνωστών όλοι όσοι παρακολουθούν δελτία ειδήσεων γνωρίζουν πως ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας από τους λίγους δημοσιογράφους λένε ανοιχτά ότι τους έρθει... Επίσης, είναι ένας από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που δεν κρύβουν και δεν έκρυψαν ποτέ την πολιτική και κομματική τους ταυτότητα - προτίμηση, όπως και τις όποιες αντιπαλότητες.
Αυτό σε αντίθεση με τον ανιψιό -του όπως τον αποκαλεί στα ερτζιανά-, τον Ν. Χατζηνικολάου, τον κάνει πιο αγαπητό και πιο μισητό. Η κόντρα του με το «μητσοτακικό» είναι παλιά κολόνια και έχει γίνει πλέων κουραστική για όλους.

Ο Γιώργος Τράγκας μέσα από τον Real FM πέρασε μια περίοδο επίθεσης στον ΚΑΚ και τον αποκαλούσε μεταξύ άλλων και ως «Λουδοβίκο της Ραφήνας» ή «Ραφινάτο», ως «πολιτικό πτώμα» και πολλά άλλα… τώρα το τροπάριο άλλαξε και επιτίθεται καθημερινά στην Ντόρα Μπακογιάννη, με διάφορα αποσπάσματα χιτλερικών ασμάτων, τα οποία και αυτά έχουν γίνει βαρετά και κουραστικά.
Το αποκορύφωμα ήταν η σημερινή του επίθεση στον συνεργάτη και ευρωβουλευτή της Μπακογιάννη, τον Θόδωρο Σκυλακάκη, τον οποίο τον αποκάλεσε πολλές φορές ως von Σκυλακάκη.
Μπορεί η Ντόρα Μπακογιάννη λοιπόν να μην είναι από τους πολιτικούς στους οποίους εμπιστεύομαι και αυτό γιατί δεν με έχει πείσει πως έχει να προσφέρει κάτι σημαντικό στον τόπο και στην παράταξη, όμως ποτέ δεν θα συμφωνήσω με αυτού του τύπου άνανδρες επιθέσεις, οι οποίες δεν έχουν την δυνατότητα να αντιπαρατεθούν.
Ο Γιώργος Τράγκας πρέπει να παίξει πιο καθαρό παιχνίδι ή πρέπει να σκεφτεί και να σοβαρευτεί αν θέλει να μείνει στην σοβαρή δημοσιογραφία ή στην δημοσιογραφία που διδάσκει ο έτερον φίλος του ο Κακαουνάκης, της πλάκας. Γιατί κανένας, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο Σαμαράς δεν έχουν ανάγκη αυτού του ελεεινού τύπου δημοσιογραφία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με αυτόν τον εμετό.

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ είπε...

Για να καταλαβεις ποιοι ειναι οι υποστηρικτες Σαμαρα

Unknown είπε...

Δευκαλίωνα,
ο Τράγκας δεν συμπαθεί τον Σαμαρά. Αντιπαθεί τον Μητσοτάκη.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη απ' ότι φαίνεται και κάθε εμετός της δημοσιογραφίας (Μάκης, Λάλας) αντιπαθούν το Μητσοτάκη και συμπαθούν το Σαμαρά. Δε σου κάνει εντύπωση αυτό;

Unknown είπε...

πόγονε
όντως μου κάνει εντύπωση!!
Και λέω γιατί τόσοι αντίδραση;;
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει το σοφό γνωμικό. Εδώ δεν έχουμε απλά καπνό, εδώ έχει τόσο καπνό που δεν φαίνεται ήλιος...
Τα έργα και οι μέρες του Μητσοτάκη ήδη έχουν φανεί..
Στην ΝΔ παίζονται τελευταία πολύ περίεργα παιχνίδια. Τον Σαμαρά τον βάλανε οι "βαρόνοι" γιατί ήθελαν να προωθήσουν την Ντόρα και επειδή πίστευαν ότι είναι χαμένος από χέρι και επομένως και εύκολος (βατός) αντίπαλος. Γι’αυτό άλλωστε όλοι τους στήριξαν απ’την αρχή την Θεοδώρα Μητσοτάκη. Όμως έκαναν λογαριασμό χωρίς ξενοδόχο. Ο Σαμαράς είναι επτάψυχη γάτα και έχει χαρακτηριστικά που κανένας έλληνας πολιτικός δεν διαθέτει. Έχει πατριωτισμό. Και αυτό όσο και αν σου φαίνεται περίεργο ενοχλεί. Ενοχλεί τους «πουλημένους» στο ξεπούλημα… Κι μετά βγαίνουν και τον αποκαλούν εθνικιστή και άλλες μπούρδες.
Ας τολμήσει στην Αμερική να βγει ο Μπους ή ο Ομπάμα χωρίς την καρφίτσα της σημαίας...
Αντιστρέφω λοιπόν την ερώτηση και σε ρωτώ εσένα και τον Δευκαλίωνα. Εσάς δεν σας κάνει κλικ που την στηρίζουν οι Εβερτικοί, Μαρκογιαννάκιδες και οι Κεφαλογιάννιδες (ΌΛγα και Γιάννης);; Δηλαδή όλο το κατεστημένο!! Και σας κάνει κλικ ο Τριανταφυλλόπουλος και Λάλας;;

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη πατριώτης για μένα δεν είναι όποιος μιλάει για πατρίδα αλλά όποιος κάνει κάτι γι αυτήν.
Μια πατρίδα με διαλυμένο κοινωνικό ιστό και οικονομία είναι ιδιαίτερα αδύναμη.
Οι δήθεν "πατριώτες" στις ΗΠΑ τις κατάντησαν ουραγό και σιγά σιγά στερούν από αυτές το πιο ουσιαστικό τους στοιχείο, την ατομική ελευθερία.
Δεν υποστηρίζω τη Μπακογιάννη η οποία επίσης υποστηρίζεται από μηχανισμούς, αλλά οι εμετοί που υποστηρίζουν το Σαμαρά αποτελούν τον απόλυτο πάτο. Αν το κάνουν επίτηδες για να τον μειώσουν ας έλεγε μια κουβέντα για τη βρώμα που αναδύουν. Θα ήταν ίσως το πρώτο καλό δείγμα γραφής του.

mantz είπε...

Συμφωνώ με τον "απόγονο". Άλλωστε ο Τράγκας ουδέποτε υπήρξε δημοσιογράφος, με ότι πραγματικά σημαίνει αυτή η λέξη. Επαγγελματίας νεοδημοκράτης, ή επαγγελματίας υποστηρικτής διαφόρων, ανάλογα και με την τσέπη του...