Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Μέσα Μαζικής Ύπνωσης

Φτάνει. Μας ζαλίσατε πια με την Μενεγάκη και την κάθε Μενεγάκη.
Τι σόι πράγμα είναι αυτή η τηλεόραση; Nα μην μπορείς να την ανοίξεις το μεσημέρι...
Μια εβδομάδα βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια τρειλερ. Το κάθε από τα τρειλερ το βλέπουμε 100 φορές την ημέρα και συν αυτά ακούς και τις βλακίες του κάθε καραγιόζη και της κάθε ξανθιάς, που μιλάνε χωρίς να έχουν ιδέα τι λένε.
Και αν είναι να βλέπεις αυτές τις αηδίες, νομίζω πως είναι καλύτερο να πας για ένα μεσημεριανό ύπνο, διότι έτσι θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε τουλάχιστον ένα ορίτζιναλ ύπνο, παρά τον υπνωτισμό της τηλεόρασης.

Είναι κάτι από παραπάνω βέβαιο ότι το ίδιο το "χρυσό ζεύγος" τροφοδοτεί συνειδητά όλη την κατάσταση γύρο τους και ότι το θέμα και όλη η υπόθεση γενικά έχει αποκλειστικά ιδιοτελή για αυτούς σκοπό και αποπροσανατολιστικό χαρακτήρα για τους καναλάρχες..

Η κυρία Μενεγάκη φαίνεται να μην δίχνει ενοχλημένη από όλη την δημοσιότητα και την διάσταση που έχει πάρει υπόθεση του διαζυγίου της. Δεν ενοχλεί ούτε αυτήν, ούτε τον υποτείθετε σοβαρό σύζηγο της που οι δημοσιογράφοι- παπαράτσι είναι νυχτημερών στημένοι μπροστά στη βίλλα της. Πράγμα που κάθε άλλος άνθρωπος θα φώναζε τουλάχιστόν εισαγγελέα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων...

Η Ρώμη έχει ξεπέσει πια πάρα πολύ. Οι βάρβαροι είναι προ πυλών και εντός πυλών... Στην σημερινή Ρώμη που ονομάζεται Ελλάδα, το άρτος και θέαμα είναι το παν.
Η διαφθορά κυριαρχεί παντού, η δημοκρατία πέθανε..
Υπάρχει μόνο η δημοκρατία της τηλεόρασης. Αυτή εκλέγει κυβερνήσεις, αυτή τις κατεβάζει.

Ο Καλιγούλας έφυγε... Ήρθε ο Νέρωνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: