Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

vasilis σε παρακαλώ μη, μη μου το κλείσεις το Blog! Πλίζ


"..θα μου κλείσεις το σπίτι, με’χεις κάνει αλήτη.." λέει ο Βασίλης Καρράς στο γνωστό λαικό άσμα. Ένας άλλος Βασίλης, δικηγόρος στο επάγγελμα και blogger μας προειδοποιεί ότι θα μας κλείσει τα μπλογκς! Τουλάχιστόν έτσι έγραψε στο twitter.
Λοιπόν ο Βασίλης ο Μέγας, δικηγόρος στο επάγγελμα, τώρα πήρε και νέα ειδικότητα στο να κλείνει Blogs σε όσους του βγάζουνε γλώσσα. (Βασίλη ο Einstain που σου βγάζει την γλώσσα τι θα του κλείσεις;)
Πω, πω τρέμετε λοιπόν απανταχού bloggers της Γης μπροστά στον «Εξολοθρευτή των Blogs» τον Kill Bill ή vasilis αν θέλετε και προσέξτε να μην πέσετε στο μάτι του, γιατί θα σας κόψει το μπλογκάρισμα και πάθετε ότι έπαθε και ο Θέμης Λαζαρίδης με το δικό του blog (http://greekuniversityreform.wordpress.com)
Και για να μην τα γράφουμε ξανά και ξανά διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο blog του Διονύση Κατρανίτσα.(http://katranitsas.blogspot.com)
Ο Βασίλης (vasilis) αναφέρει σε τιτίβισμά του στο Twitter «..να τι παθαίνει όποιος μου βγάζει γλώσσα..» (κάντε zoom στην φωτογραφία στο blog του Διονύση)
Λοιπόν τις γλώσσες μέσα αγαπητοί Bloggers (και εσύ Αλβέρτε!) και τουμπεκί ψιλοκομμένο, γιατί ο «Kill Bill» των ιστολογιών δεν θα μας λυπηθεί...

Ο vasilis (βασικός σχολιαστής των blogs) τι έχει να πει για αυτή την πρακτική;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη, κάποτε ειπώθηκε ότι "ο πόλεμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τον αφήσουμε στους στρατηγούς" και είναι πολύ σωστό αφού οι στρατηγοί δεν μπορούν να δούν παραπέρα από το επόμενο ύψωμα. Μήπως και η δικαιοσύνη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια των "νεοελλήνων" δικηγόρων;
Ο συγκεκριμένος μετά την απίστευτη "επιτυχία" έχει φουσκώσει τόσο πολύ από υπερηφάνεια που άρχισε να απειλεί όποιον κάνει υποτιμητικό σχόλιο εναντίον του.