Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Στηρίζω- ψηφίζω "Βγαινο"

Ότι δεν μπορεί να κάνει ο κρατικός μηχανισμός τα κάνει ο «Βγαινο»
Είχα γράψει στο προηγούμενο άρθρο ότι στηρίζω νέους πολιτικούς. Γιατί απλά πίστευα ότι έχουν να δώσουν κάτι νέο, κάτι ουσιαστικό. Γιατί πίστευα πως μέσα από τους μηχανισμούς θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια νέα τάση, ένα ρεύμα για πιο σύγχρονες κοινωνίες και πολιτικές...
Τελικά επισκέφτηκα μια ομιλία ενός νέου πολιτικού (ας μην πω το όνομα του καλύτερα).
Αυτά που είδα ήταν παλαιοκομματικά συνθήματα με οπαδικό κοινό που ούρλιαζε φανατικά. Το παίρνω λοιπόν πίσω. Συγνώμη έκανα λάθος.
Ότι γεννάει το "σύστημα" είναι στην συντριπτική του πλειοψηφία το ίδιο το σύστημα.

Θα σταθώ όμως σε ένα γεγονός που άκουσα στο ραδιόφωνο σήμερα και που αξίζει να σχολιαστεί.
Αφορά την δημιουργία μιας θυγατρικής της OLYMPIC AIR, τις ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ.

Αυτός ο Βγαινόπουλος τελικά έχει πολύ τόλμη, ή πολύ θράσος. Δεν μασάει ρε παιδί μου. Στην αρχή ανακατεύει την τραπεζική αγορά με την Marfin, μετά κάνει ρόμπα και τον Τσίπρα, που την είχε δει σχεδόν πρωθυπουργός όταν τα γκάλοπ του δίναν 17%. Κατόπιν έμεσα και άμεσα ρεζιλεύει όλο το πολιτικό μας σύστημα προτείνοντας δωρεάν πρόγραμμα της Singular Logic για την διαχείριση των ιατροφαρμακευτικών ειδών, που φυσικά δεν έγιναν απο-δεκτές από την κυβέρνηση για τους γνωστούς- άγνωστους λόγους!!
Στην συνέχεια μπαίνει σφήνα με τα καράβια των Επιχειρήσεων Αττικής στις διαδρομές προς την Κρήτη που χρόνια ήταν μια κλειστή υπόθεση και δεν τολμούσε να περάσει από κει ούτε ψαροκαΐκι.
Δεν μασάει επίσης και κάνει αγωγή κατά της εν δυνάμει πρωθυπουργού, της Ντόρας Μπακογιάννη, εν μέση προεκλογικής εκστρατείας, για τα δρομολόγια της AEGEAN.
Και τώρα δημιουργεί και την νέα αεροπορική του εταιρία, τις ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ αψηφώντας τόσο το μικρό κρατίδιο στα βόρεια σύνορα μας, όσο και το άτολμο πολιτικό σύστημα που στρουθοκαμηλίζει και παίζει κρυφτό με ένα όνομα που ανήκει στην Ελλάδα εκατό τοις εκατό.

Την ώρα λοιπόμ που το ανίκανο κράτος κόβει δρομολόγια από και προς την Θεσσαλονίκη, είτε των ακτοπλοϊκών, είτε του ΟΣΕ, ο Βγαινόπουλος βγαίνει και στηρίζει την Θεσσαλονίκη και την original Μακεδονία, με τον καλύτερο τρόπο που κανείς άλλος πολιτικός δεν έκανε τα τελευταία ...χρόνια.

Μπράβο του.

ΥΓ. Άντε Ανδρέα κάνε τώρα και με ένα κόμμα τώρα και στείλε τους ανίκανους πολιτικούς στα σπίτια τους.

3 σχόλια:

DEFKALION είπε...

O Βγενοπουλος ειναι ξεκαθαρα δημιουργημα του συστηματος, οχι ο ανατροπεας του.
Τσεπωσε γυρω στα 170 εκ ευρω με μια αεριτζιδικη συναλλαγη που εκανε με κρατικη εταιρια ΟΤΕ, και πηρε την Ολυμπιακη σε τιμη χαμηλοτερη απο αυτη που εδιναν δυο ανταγωνιστες του χωρις κανενας να αντιδρασει.

Unknown είπε...

@ Δευκαλιων, μπορεί να είναι και ο Βγαινόπουλος δημιούγημα του συστήματος, αλλά εν τέλη αυτό που κάνει μάλλον δίχνει ότι είναι σε ανίθετη πορεία.
Σήμερα ο "Βγαινό" είναι από τους λίγους που κάνουν πράγματα στην Ελλάδα.
Το μέλλον θα δείξει αν είναι έτσι ή όχι

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω τόσα χρόνια γιατί αυτοί που κυβερνάνε αυτήν την χώρα μένουν αδρανείς στην προκλητικότητα μερικών χιλιάδων γειτόνων ,πώς γίνεται αυτή η χώρα να έχει χάσει τον αυτοσεβασμό της τόσα χρόνια...δεν λέω θράσσος αλλά σκεφτείτε ότι σε λίγα χρόνια δεν θα τολμούμε εμείς να αναφέρουμε την λέξη Μακεδονία ,δεν είναι αυτό προδοσία?Σκεφτείτε μόνο ότι αυτή την στιγμή ίσως ακόμη μπορούμε να σώσουμε την κατάσταση ,πχ ποιος θα τολμούσε να αμφισβητήσει ένα στόλο ελληνικών αεροπλάνων σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου που φέρουν το όνομα Μακεδονία ,νομίζω κανείς ,αλλά σε λίγα χρόνια θα μας πάρουν με τις σφαλιάρες αν θα τολμούσαμε κάτι τέτοιο ,αυτό με κάνει να θαυμάζω τέτοιους ¨θρασείς¨ τύπους ,αν τέτοιοι είναι να βγάζουν και λεφτά από εμάς χαλάλι τους γιατί έχουν τουλάχιστον την εξυπνάδα του Έλληνα ,τους άλλους τους άχρηστους ,αυτούς φόβάμαι ,τους προδότες με το ωράιο χαμόγελο που μας έχουν κάνει όπως έχουμε γίνει...