Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΔΡΑΣΗ είναι εδώ!!

Τελικά ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν άντεξε την πίεση και προκήρυξε αιφνιδιαστικά πρόωρες εκλογές. Κανένας δεν περίμενε αυτή την κίνηση του Πρωθυπουργού, που αν και είχε πολλές επιλογές, διάλεξε μάλλον τον εύκολο δρόμο, … της φυγής.
Ο Κ. Καραμανλής αντί για μεταρρυθμίσεις που υποσχέθηκε, διάλεξε την ενίσχυση του κρατικού μηχανισμού, αύξησε το χρέος της Ελλάδας.

Τα οικονομικά σκάνδαλα, που πολλές φορές ήταν επικοινωνιακά τρικ της αντιπολίτευσης, ήταν τόσα πολλά που, κάθε φορά μόλις έκλεινε (τρόπος που λέγειν έκλεινε) το ένα, άνοιγε κάποιο άλλο..
Με αυτά τα σκάνδαλα, χωρίς σοβαρά στελέχη με δυναμική, χωρίς όραμα και έμπνευση για την Ελλάδα ο Καραμανλής και η κυβέρνηση του προχωρούν εσπευσμένα σε εκλογές.

Το τραγικό απ’όλα είναι ότι το νέο που υποτίθεται έρχεται δεν είναι καθόλου νέο, το ξέρουμε πολύ καλά από παλιά, το ζήσαμε στο πετσί μας τόσα χρόνια, απλά έχουμε μνήμη καλαμαριού και το ξεχάσαμε..

Τελικά υπάρχει κάτι νέο στο πολιτικό χάρτη της Ελλάδας;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

^ Ποιος πρότεινε την τετ-α-τετ τηλεοπτική αναμέτρηση Καραμανλή- Παπανδρέου. Ο Βενιζέλος;

Εδώ λέμε σύντροφοι να μιλήσει καναδυό φορές και ει δυνατόν από video και σεις τον οδηγείτε στην αυτοχειρία;

Πείτε κι ότι θα πάει στο στούντιο με ποδήλατο, να το σιγουρέψω ότι τον έχετε για καθάρισμα.


^ Πλέον ελπίζω μόνο στο Γιώργο. Να μου κάνει τη χάρη και να επαναφέρει Κίμωνα Κουλούρη.

^ Οι σύντροφοι που πανηγυρίζουν για την αποχώρηση Αλαβάνου είναι βέβαιοι ότι πρέπει να χαρούν;
Και δεν μιλάω για τους συντρόφους στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Προφανέστατα επίσης δεν μιλάω και για τους συντρόφους του ΛΑΟΣ.

^ Η αλαζονεία απαγορεύεται στο νέο ΠΑΣΟΚ γράφει σε βαρυσήμαντη ανάλυσή του στο Πρώτο Θέμα ο διευθυντής του STAR Σταμάτης Μαλέλης
Οι Πετρούλες επιτρέπονται;