Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Να την χαίρεται τη Μακρή ο Χατζηνικολάου

Αν είναι δυνατόν το 2010 να υπάρχουν ακόμη δημοσιογράφοι σαν την Μακρή.
Η Κάτια δεν μπορεί να κρύψει μια χαιρεκακία της όταν ανακοινώνονται σκληρά μέτρα, λες και η ίδια θα πάρει ποσοστά. Εργολαβία την έχει πάρει με την υπεράσπιση του Γιωργάκη η Κάτια και όποιος τολμήσει να πει κουβέντα, μαύρο φίδι που τον έφαγε!!

Μέχρι και ο "φουκαράς" Τράγκας από τότε που έμπλεξε μαζί της δεν τολμάει να μιλήσει όσο μιλούσε πριν, γιατί η Κάτια τα πιστόλια τα έχει πάντα έτοιμα.

Είναι σκέτη "απόλαυση" να ακούς τα φθηνά της επιχειρήματα... του τύπου όπως π.χ. "η ΝΔ τα έκανε σε 5 χρόνια θάλασσα", ή "ο Καραμανλής φταίει", κ.ο.κ..

Το Καραμανλής όντως φταίει, το γνωρίζουμε όλοι και χωρίς να μας το πει η Κάτια. Όμως άλλον η Κάτια ήταν πολύ μικρή ή σπούδαζε, όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ του πατρός και του Σημίτη στην κυβέρνηση και τώρα δεν θυμάται τίποτα.. Δεν θα υπερασπιστώ τον Καραμανλή Β', αλλά θα σημειώσω πως δεν είναι ο μόνος που φταίει για την σημερινή κατάσταση της χώρας. Μπορεί ίσως να έχει και τις μικρότερες σε αναλογία ευθύνες, κάτι που η Κάτια με σκοπό αγνοεί.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, ποιο είναι το ουσιαστικό επάγγελμα της Κάτιας;;
Και πόσα αμείβεται από τον εργοδότη της το «Αλτερ-RealFM» και πόσο από το «αφεντικό» της το ΠΑΣΟΚ;;
Μάλλον πρέπει να πάρει μόνο το μισθό από το ΠΑΣΟΚ ως εκπρόσωπος τύπου του, γιατί ως πανελίστρια του Χατζηνικολάου, δεν αξίζει κατ’ εμού ούτε ένα σέντ.

Τελικά ποιος ακριβώς θα χαίρεται περισσότερο όταν ακούει την Κάτια Μακρή,
ο Χατζηνικολάου ή ο Παπανδρέου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: