Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Λαϊκιστική και ελεεινή επίθεση Τράγκα κατά Μέρκελ και Μητσοτάκη



Ο Γ. Τράγκας ως γνωστών είναι από τους δημοσιογράφους που κανονικά δεν θα’πρεπε να παίρνουμε στα σοβαρά.. Ο άνθρωπος μάλλον έχει πρόβλημα, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή του με κάποια πρόσωπα.

Πρώτος και καλλίτερος με τον οποίο έχει εμμονή είναι ο επίτιμος της ΝΔ. Μόλις βγει ο Κ. Μητσοτάκης και κάνει οποιαδήποτε δήλωση, τρέχει ο Τράγκας να το σχολιάσει με τον πιο απαράδεκτο τρόπο. Ο άνθρωπος δεν είναι υποχρεωμένος να επικροτεί τον επίτιμο και φυσικά μπορεί να του ασκεί κριτική. Ο Κ. Μητσοτάκης καλώς ή κακός υπήρξε Πρωθυπουργός της Ελλάδας και κανείς δεν δικαιούται να τον ανεβοκατεβάζει προδότη και δοσίλογο των Ναζί.

Η παράνοια του Τράγκα μάλιστα έφτασε τόσο μακριά που βάζει γερμανικά εμβατήρια του τρίτου ράιχ, όταν μιλάει ο επίτιμος. Το μίσος είναι ένα δηλητήριο που πρώτα δηλητηριάζει τον ίδιο και στην συνέχεια μολύνει τους άλλους που τον ακούνε.

Ο Τράγκας είναι τραγικά ο πιο μεροληπτικός δημοσιογράφος και μαζί με την Κάτια Μακρή που τον επάξια ανταγωνίζεται στην δημαγωγία, έκανε μια τρελή ομάδα δίπλα στον Χ’νικολάου. Μαζί ξεπερνάνε καθημερινά το άλλο (ΠΑΣΟΚΙΚΟ) φονικό δημαγωγικό τρίγωνο Πρετεντέρη- Τρέμη- Τσίμα, οι οποίοι τουλάχιστον συκοφαντούν κομψά, με λίγη ειρωνεία εν πάση περιπτώσει, θάβουν έμμεσα.



Ο Τράγκας σήμερα το έφτασε στα άκρα. Η λογοκρισία είναι σίγουρα κακό πράγμα, όμως μήπως θα έπρεπε κάποιος να πει στον Τράγκα ότι όταν μιλάει στον αέρα τι είναι δεοντολογικό και τι αντιδεοντολογικό. Ο Τράγκας πρόσβαλε σε όλη την εκπομπή την Καγκελάριο της Γερμανίας την Α. Μέρκελ. Την ανεβοκατέβαζε με διάφορα επίθετα, τα οποία μόνο κόμπλεξ έβαζαν και δεν ήταν καθόλου κολακευτικά για την κουλτούρα του λαού μας. Λες και η Μέρκελ είναι κάποια τυχαία ή κάποια που ήταν υποχρεωμένη να δώσει χρήματα στην Ελλάδα. Η Μέρκελ κάνει την δουλεία της και προσπαθεί ότι κάνει να το κάνει προς συμφέρον της χώρας της, κάτι που δεν βλέπουμε και τόσο συχνά εδώ.

Μήπως ο ΕΣΗΕΑ θα έπρεπε να πάρει την ταυτότητα του Τράγκα, την οποία θα επιστρέψει μόλις ο τρελο-Τράγκας επιστρέψει απ’ τον ψυχολόγο;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη ο Τράγκας έχει επενδύσει πάνω στην αμορφωσιά του Ελληνικού λαού ο οποίος "τη βρίσκει" με όσους "τα λένε χύμα". Όσο το επίπεδο του λαού είναι χαμηλό όπως στις μέρες μας, τόσο θα ευδοκιμούν οι Τράγκες.