Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

Δικαίωση του Σ. Μάνου και στα φωτοβολταικά!

Επιτέλους!!!

Επιτέλους εισακούστηκε και επικράτησε η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ στον τόπο μας.
Αναφέρομαι στο δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και στην ανακοίνωση του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη περί απλούστευσης διαδικασίας (Εφορία, Πολεοδομία) για την εγκατάστασης φωτοβολταικών συστημάτων στις στέγες των σπιτιών.

Τόσο δύσκολο ήταν; Όταν ο Στέφανος Μάνος τα έγραφε πριν από ένα χρόνο στο Blog του, όλοι λέγαμε, μα τόσο δύσκολα είναι να γίνουν κάποια πράγματα στην χώρα μας;; Τώρα επιτέλους έγινε το αυτονόητο.

Λοιπόν. Πόσο μπροστά βλέπει ο Στέφανος Μάνος;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΗ ΔΟΜΙΣΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΔΕΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΗ ΕΝΑ Φ/Β ΣΤΑΘΜΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5,000ΔΕΝΤΡΑ ,ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007. ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝΤΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΛΑΔΕΨΑΝ!!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΩΝ ???

Ανώνυμος είπε...

Όντως θα έπρεπε να έχουν απλουστευθεί εδώ και καιρό οι διαδικασίες για τις ΑΠΕ και ιδιαίτερα για τα φωτοβολταικα panel γιατί ο κόσμος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι αυτά.