Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Η μάχη των Ευρωεκλογών

Η μάχη των Ευρωεκλογών άρχισε… Τα κομματικά επιτελεία, ή καλύτερα οι αρχηγοί των κομμάτων ανακοίνωσαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο τις λίστες τους και τώρα αρχίζει ο αγώνας για την ψήφο του Έλληνα πολίτη.

Στην Θεσσαλονίκη, το εναρκτήριο λάκτισμα εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος το’ δωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο συμπαθής νεαρός πολιτικός της συμπρωτεύουσας, έστειλε το δικό του μήνυμα στην Ρηγίλλης. Το κατάμεστο Βελλίδιο έδειξε ότι οι Έλληνες παρά την γενική απαξίωση των θεσμών και της πολιτικής είναι κοντά στους νέους πολιτικούς, κάτι που είναι ευχάριστη έκπληξη!!

Το μήνυμα το έστειλε ο Α. Τζιτζικώστας και προς άλλες κατευθύνσεις, προς όλα τα κόμματα. Βασικό μήνυμα του είναι ότι οι Έλληνες -απ’ ότι φαίνεται- στηρίζουν, αλλά και ελπίζουν στην νέα γενιά πολιτικών, αλλά και των νέων κομμάτων ( ΔΡΑΣΗ, Οικολόγοι Πράσινοι).
Πολιτικών που "βλέπουν" και "ακούν". Πολιτικών που είναι «έξω» στην ζωή, που ζούν και νιώθουν τον παλμό της κοινωνίας. Πολιτικούς που επικοινωνούν με τους πολίτες, είτε απ’ ευθείας, ή μέσω νέων τεχνολογιών (My Space, You Tube, Facebook, κλπ..)

Το κόμμα της ΔΡΑΣΗΣ έχει στις τάξεις της πολλά άτομα σαν τον Απόστολο Τζιτζικώστα,
που έχουν όλη την καλή διάθεση να προσφέρουν στον τόπο, πέρα από το στενό κομματικό συμφέρον. Ένας εκ των οποίων είναι και ο δημοφιλής ηθοποιός Κωσταντίνος Μαρκουλάκης.

Έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον, όμως και ελπίδα, το γεγονός που ένας άνθρωπος σαν τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ασχολείται (για πρώτη φορά απ’ ότι γνωρίζω) με την πολιτική.

Σε αυτές τις εκλογές εκτός από τους Ευρωβουλευτές, δίνεται και η ευκαιρία να δοθεί τέλος στην παλιοκομματική λογική και ο κόσμος να ψηφίσει, όχι κόμματα, αλλά ικανά πρόσωπα.

Η ΔΡΑΣΗ τα διαθέτει πολλά τέτοια πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: