Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Το ΔΝΤ είναι δω ενωμένο δυνατό

Στην πολιτική διοίκηση τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως σε άλλους τομείς.
Για παράδειγμα η διαφάνεια και η διπλωματία είναι μόνο δύο πτυχές.

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με τον αρχηγό της, από την προηγουμένη των βουλευτικών εκλογών γνώριζαν πάρα πολύ καλά και με κάθε λεπτομέρεια ποια ήταν η πραγματική εικόνα και κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας.
Και αντί λοιπόν να είναι ειλικρινείς και να πούνε όλη την αλήθεια για την κατάσταση, προτίμησαν τον λαϊκισμό και τις υποσχέσεις, του τύπου «..λεφτά υπάρχουν…».
Δυστυχώς μόνο δύο μεταρρυθμιστικά κόμματα, η ΔΡΑΣΗ και η ΦιΣ έλεγαν την αλήθεια στον κόσμο. Στις τελευταίες εκλογές μάλιστα αυτά δεν κατέβηκαν στον εκλογικό στίβο, γιατί φάγανε ένα στραπάτσο στις Ευρωεκλογές όπου ο Έλληνας το’παιξε ευρωπαίος και οικολόγος.
Δηλαδή προτίμησε την παραλία (αποχή) και έδωσε ψήφο στους χαμογελαστούς Οικολόγους… που από τότε λες και τους έχει καταπιεί η γη.

Ο ΓΑΠ βγήκε με ψέματα και με υποσχέσεις και αντί να δουλεύει, απειλούσε την ΕΕ με το ΔΝΤ. Οι Βόρειο-Ευρωπαίοι όμως δεν μάσησαν και τον βάλανε στην θέση του. Και έτσι ο ΓΑΠ έκανε βόλτα στον φίλο του και επίσης σοσιαλιστή Ντομενέκ Στρος Κάν.
Ο Ντομενέκ ως φίλος του και ως σοσιαλιστής (έχασε τις προκριματικές από την επίσης σοσιαλίστρια Σεγκολέν, η οποία με την σειρά έχασε από τον μικρό (σε μπόι ) Νικολά Σαρκοζί.

Οι φίλοι μας και σοσιαλιστές του ΔΝΤ σπεύδουν τώρα να μας προσφέρουν χείρα βοηθείας και να μας δώσουν τα φράγκα που χρειαζόμαστε, ώστε να λειτουργήσουμε αυτό το υπέροχο δημόσιο.

Τα χρήματα που δανειζόμαστε θα τα μαζέψουμε από φόρους σε εταιρίες και σε φυσικά πρόσωπα.
Δηλαδή ένας υπέροχος κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: