Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Προσβάλλονται και τα παχύδερμα;;





Έλεος πια με την ΕΣΡ. Μας έχει πρήξει με τις καμπάνες και τα πρόστιμα.
Μια ρίχνει καμπάνα στους Ράδιο Αρβύλα, τώρα ετοιμάζεται σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες των blogs να «ελέγξουν» την τελευταία εκπομπή του Λ. Λαζόπουλου.
Και όταν λέμε να «ελέγξουν», μάλλον ξέρετε τι σημαίνει αυτό…
Τόσο ο Λαζόπουλος, όσο και οι Ράδιο Αρβύλα είναι δυο σατιρικές εκπομπές, που όμως λένε και αρκετά σοβαρά πράγματα που δύσκολα θα ακούσεις σε άλλες κατευθυνόμενες εκπομπές.
Οι παχύδερμοι και οι κλέφτες και οι πολιτικοί, φαίνεται πως ενοχλούνται (και προσβάλλονται κιόλας!!!!!!!) απτήν σάτιρα και επειδή χαλάει η εικόνα τους, (εικόνα που με τόσο κόπο έφτιαξαν για αυτούς πληρωμένοι Image makers) και τα σχέδια τους, σκάνε απτό κακό τους.
Δυστυχώς για αυτούς ο περισσότερος κόσμος προτιμάει να βλέπει αυτές τις σατιρικές εκπομπές, παρά τους δήθεν-σικέ καβγάδες στα Δελτία Πλύσεων (που τα παραπλανητικά ονομάζουν και ως Δελτία Ειδήσεων).
Ο Πρετεντέρης, Καψής, Χ¨νικολάου, οι Κάτια Μακρή και Όλγα Τρέμη, καθώς και η υπόλοιποι δημοσιογραφική συμμορία των Αθηναικών καναλιών, δεν πείθουν πλέον κανέναν, (τι κι’αν κόπτεται ο Πάνος Σόμπολος με νύχια και δάκρια να μας αποδείξει το αντίθετο…) δεν πείθουν πλέων ούτε τους εαυτούς τους, πόσο μάλλον τον υποψιασμένο τηλεθεατή.



Και επειδή κανένας δεν πιστεύει πως οι κύριοι του ΕΣΡ δεν λειτουργούν ως εντολοδόχοι των πολιτικών. Και επειδή βάση νομοθεσίας περι ελευθεροτυπίας δεν μπορούν να ρίχνουν (ακόμη) πρόστιμα για το πολιτικό λόγο, τα βάζουν για δήθεν "άλλους" λόγους, όπως π.χ. για άσεμνες αποκαλύψεις κ.ο.κ. …άσχετα αν το STAR Channel έπαιζε την «Λατσιομενεγάκη», την «Απόβλητη» και τον «Παππούς-τη» τόσες μέρες μονότερμα, όταν είχαμε τόσα σοβαρά θέματα να συζητήσουμε.
Έλεος.

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_888.html

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Σε ότι αφορά την γούνα τους ,φαίνεται ότι προσβάλλονται, οπότε κάποιος πρέπει κάποιος κάποια στιγμή να τους την βγάλει!!!