Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής αποκλειστικοί υπεύθυνοι στην φυλακή ΤΩΡΑ

Έχουμε και λέμε. Η απόφαση του ΓΑΠ για εξυγίανση της δημόσιας οικονομίας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Δεν με βρίσκει σύμφωνο όμως η αύξηση φορολογίας και η έμμεσοι φόροι.

Γιατί τώρα ορισμένοι επώνυμοι φιλελεύθεροι και επώνυμοι σύντροφοι της ΔΡΑΣΗΣ δεν μιλάνε τελευταία;;
Γιατί ξαφνικά τόσοι σιωπή, εσείς που φωνάζατε και γράφατε καθημερινά στις εφημερίδες και στα Sites (Blogs);
Που πήγατε όλοι; Σας έπιασε ενοχική σιωπή ή φόβος μήπως φάτε αύριο ξύλο;; Ή έχετε δουλειά και δεν προλαβαίνετε να γράψετε μια γνώμη;;


*Εδώ βλέπουμε τους τρεις Πρωθυπουργούς σε αναμηνστική φωτογραφία

Ο ΓΑΠ κύριοι βγήκε με ψέματα και με τις ευλογίες σας. Δεν βάλατε ψηφοδέλτιο και ψηφίστε υπέρ του. Γνωρίζατε καλά, πολύ καλά τι σημαίνει ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, γνωρίσατε τον παππού του, τον πατέρα του και ξέρατε πόσο ανίκανος και δειλός είναι. Όταν έλεγε τα ψέματα και τις υποσχέσεις για κοινωνικό κράτος δεν μιλήσατε. Έλεγε τόσα ψέματα ο ΓΑΠ που ο καημένος Πινόκιο είναι μπροστά του ερασιτέχνης.
Σήμερα τα ψέματα του ΓΑΠ συνεχίζουν και είναι απόλυτα αναξιόπιστος. Στα μάτια μας και στα μάτια των συμμάχων..
Τον ΓΑΠ τον στήριξαν οι περισσότεροι σύντροφοι της ΔΡΑΣΗΣ ή τουλάχιστον όσοι γράφανε στο blogs και το fuck-book.

Ο ΓΑΠ θα έπρεπε σήμερα να είναι παρελθόν από Πρωθυπουργός να γίνουμε Kirgistan εδώ και οι κύριοι Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής, θα έπρεπε ήδη να δικάζονται από ανεξάρτητη δικαιοσύνη για εγκλήματα κατά της Ελλάδας και ως επίορκοι, άσχετα από το Νόμο κουρέλι (Νόμος περι ευθύνης Υπουργών) που έκαναν για να ξεπλύνουν τα εγκλήματα τους.

Θα έπρεπε να γίνει δίκη για αυτούς και κατόπιν αυτής, να τους κατασχεθούν οι περιουσίες των Πρωθυπουργών, καθώς και οι περιουσίες όλων των υπουργών που ήταν στις κυβερνήσεις τους.. Μηδενός εξαιρουμένου!!

Η Ελλάδα να τους στείλει στο διάολο, αυτούς τους αρχικλέφτες και απατεώνες και να πάρει ανάσα!! Θα έπρεπε να στερηθούν σε αυτούς και στις οικογένειες τους και τα πολιτικά δικαιώματα γιατί τα γαιδούρια δεν έχουν ούτε ντροπή, ούτε σεβασμό! Και σε κάτι τύπους σαν τον Λαλιώτη και Βουλγαράκη να τους αφαιρεθούν και οι ιθαγένειες τους και να πάνε όπου θέλουν, ακόμη και στο διάολο να πάνε αν του δεχτεί ο μπροστά τους τίμιος κύριος Δ.

Συμφωνώ απόλυτα με το αυριανό τίτλο της αυριανής «REAL NEWS» που τα προτείνει όλα τα παραπάνω.

Τέλος, όποιο κόμμα θα υποσχεθεί ότι θα καταδικάσει αυτά τα παχύδερμα γαιδούρια, ανεξάρτητα χρώματος και ιδεολογίας, θα το ψηφήσουμε όλοι.
Και ας θεωρηθεί από τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ φασίστας ή κομμουνιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: