Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Τώρα τρέχουν...τότε;;

Α ρε μαύρισμα που θέλουν αυτοί οι τρεις glamorous Δελφίνοι της Νέας Δημοκρατίας.
Λοιπόν όλο το θέμα με την διαδοχολογία άρχισε να με θυμώνει και να μου προκαλεί και αηδία.

Αρχικά παραβλέπω το γεγονός ότι βλέπω καθημερινά τα μούτρα των δήθεν αναγεννηστών της Φιλελεύθερης παράταξης (που αμφιβάλλω αν έχουν ιδέα από Φιλελευθερισμό) ή της Κεντροδεξιάς ή της Νέας Δημοκρατίας τελοσπάντων.
Παραβλέπω επίσης πως όλοι ξαφνικά έχουν ιδέες το πως θα φτιάξουν το κόμμα.
Ακούω κάτι τρελά πράγματα και αναρωτιέμαι που ήταν όλοι αυτοί τόσο καιρό!!
Παραβλέπω τέλος, πως όλοι τους είναι 100% έντιμοι και καλά παιδιά βρε και, πως όποιες αμαρτίες (αμαρτίες τις λένε οι κακοί δημοσιογράφοι, επιλογές τις λένε εκείνοι) που έκαναν στα νιάτα τους, ήταν ή παρεξήγηση, διότι αυτοί πάντα δρούσαν προς συμφέρον του λαού, ή για το καλό του πολίτη Αθηναίου ή της χώρας εν γένει.

Όμως και η κοροιδία έχει τα όρια της. Δεν μπορώ λοιπόν να παραβλέψω πως ξαφνικά πήρανε οι κώλοι (ας με συγχωρέσετε για την έκφραση αυτή) τους φωτιά, και μάλιστα όταν πρόκειται για το δικό τους συμφέρον….
Άκουσα -και έπαθα φρίκη- ότι οι τρεις βασικοί υποψήφιοι θα κάνουν και Tour ανά Ελλάδα.
Μάλιστα,άκουσα πως η Μπακογιάννη θα παρασταθεί και στους εορτασμούς του «Όχι» που θα γίνουν προσεχώς στην πόλη μας.(Ελπίζω απλά να μη γίνουν τα ρεζιλίκια του ΠΑΣΟΚ, που θα θυμάστε όλοι, όταν το 2007 στις ίδιες εκδηλώσεις οι τότε μονομάχοι Βενιζέλος και Πανανδρέου σπρωχνώτουσαν στον Άγιο Δημήτρη το ποιος θα είναι πιο κοντά στον Καραμανλή και ποιος θα κάνει πιο πειστικά την αρχηγική εμφάνηση).

Και θα κάνω την εξής αφελή ερώτηση. Αφού ξέρανε και οι τέσσερις τους ότι η ΝΔ βουλιάζει και θα χάσει της εκλογές με πανωλεθρία. Αφού όλοι το ξέρανε και οι πέτρες και σίγουρα επιπλέον είχανε και τις «μυστικές δημοσκοπήσεις».
Γιατί αλήθεια δεν έκαναν τότε της ομιλίες ανά Ελλάδα και τα Tours τους, ώστε να βοηθήσουν τον "φουκαρά" Καραμανλή, -που εδώ που τα λέμε ουσιαστικά πάλευε μόνος του- για να σώσει την παρτίδα;;
Γιατί τότε εσείς κύριοι, μέχρι και στην τηλεόραση βγαίνατε με φειδώ, ενώ σήμερα δεν σας προλαβαίνουμε;;

Όχι μη μας απαντήσετε.
Ξέρουμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H Dora einai i moni pou einai stathera brosta stis dimoskopiseis kai i moni pou ehei desmeutei gia to pws thelei na allaxei to komma. Thelei tin psifo twn neodimokratwn kai tha ti lavei. Ta upoloipa einai logia tou aera pou deihnoun ton paniko twn allwn.

Ανώνυμος είπε...

den nomizo oti auto isxuei gia tin dora...h dora kai apo to nosokomeio akoma edine synentey3eis, akoma kai oi antipaloi tis paradextikan oti stirixe perissotero apo olous ton Karamanli. O samaras omos pou itan olo to proeklogiko diastima? e3afanismenos sta xoria tis Messinias mallon...

Unknown είπε...

Φίλε σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο σου.
Κανονικά αγαπητέ φίλε όλοι τους θέλουν μαύρισμα, γιατί όλοι τους έβαλαν το δαχτυλάκι τους στην ήττα.
Είτε με το έργο που δεν παρήγαγαν στα Υπουργεία, είτε με την φαρισαική συμπεριφορά τους και πριν και μετά τις εκλογές (ήττα).
Και με την ουρά τους που έβγαλαν όλοι του απ’ έξω.
Δεν έχει κανένας πλην του Καραμανλή μερίδιο ευθύνης στη ήττα;;
Εγώ είδα πως κανένας τους δεν ήταν ουσιαστικά δίπλα στον Καραμανλή.
Γενικά υπήρχε η αίσθηση σαν όλο το κόμμα να τον σαμπόταρε, πλην (ίσως) του Κωστή Χατζηδάκη.
Αυτό δεν σου λέει κάτι;;