Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΣΑΜΑΡΑΣ - Ο καταλληλότερος για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Τα gallop, έχουν δείξει πως ο αγώνας για την προεδρία και για το ταμείο της Νέας Δημοκρατίας καλά κρατεί. Καθώς όμως περνούν οι μέρες, σιγά σιγά πλησιάζουμε προς της εσωκομματικές εκλογές της Νέας δημοκρατίας. Κόμματος το οποίο θα είναι ο βασική αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ και κόμματος στο οποίο έχω ως γνωστών κάποια φιλικά αισθήματα.
Και όπως περνούν οι μέρες αρχίζω και διακρίνω πιο ξεκάθαρα και τις ποιοτικές διαφορές ανάμεσα στους υποψηφίους και να παίρνω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κάποια θέση.

Ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει μια σοβαρή στάση σχεδόν σε όλα τα θέματα, είναι ευγενικός και παράλληλα είναι πολύ σκληρό καρύδι και ξέρει να επιβιώνει σε συνθήκες, που οι άλλοι τα χάνουν. Έχει κυνηγηθεί όσο κανένας άλλος πολιτικός και είναι επιπλέον ο πιο ικανός και καταρτισμένος για την θέση του πρόεδρου.

Νομίζω πως αν θέλει να δει σύντομα την εξουσία η Νέα Δημοκρατία, τότε πρέπει να στηριχτεί ο Αντώνης.

3 σχόλια:

selos είπε...

Εχει δημιουργησει μια δυναμικη και δεν ξερουμε που ακομα μπορει να φτασει.Η επιτυχια στην κορυφη στην ηγεσια της Ν.Δ. του αντωνη σαμαρα ισως ξυπνησει στελεχη της ''Δρασης''
για την αναγκαιοτητα της πολιτικης κινησης.

Unknown είπε...

Αγαπητέ Selo
και εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα και δεν θα είναι καθόλου έκπληξη αν κερδίσει τις εκλογές ο Σαμαράς.

Unknown είπε...

Και το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι ο πρώτος δεν βγαίνει επειδή χάνει από τον δεύτερο ,αλλά στην πραγματικότητα την εκλογή την κάνει ο τρίτος και τέταρτος υποψήφιος,ε αυτά είναι έτσι γιατί η κυρία Μπακογιάννη δεν ήθελε να ανοίξει την διαδικασία στον πολύ κόσμο,τώρα θα φανεί αν μπορέσει να προσεγγίσει τον τρίτο και τέταρτο από τα τελικά αποτελέσματα.Πάντως νομίζω ότι είναι καιρός η χώρα αυτή να κάνει ένα βήμα μπροστά,φτάνει,ένα αιώνα αυτή η οικογένεια ,τί άλλο θέλουν?Ο Σαμαράς συμφωνώ ,έχει προφίλ χταποδιού ,φαίνεται μαλακός αλλά αντέχει..