Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Ο αγώνας δικαιώνεται τώρα.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου εκεί που είναι, θα έπρεπε να αισθάνθηκε δικαιωμένος ακούγοντας τον επίτιμο της ΝΔ και αιώνιο του πολιτικό αντίπαλο -στην μάχη της κουτάλας- τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να λέει πως στηρίζει τα μέτρα που ανακοίνωσε ο γιος του.
Ο Κ. Μητσοτάκης, δήλωσε στις ειδήσεις του Λαμπαρο-Μπομπολικού MEGA Channel (!) ότι «τα όποια μέτρα κριθούν ως απολύτως αναγκαία, δεν είναι στο χέρι μας να τα πάρουμε ή όχι. Έχουμε άλλο δρόμο ή δεν έχουμε, είναι το ερώτημα», δήλωσε. Ανέφερε επίσης ότι, «η ΝΔ πρέπει να τα στηρίξει κατά τον ίδιο τρόπο που τα στηρίζει η κυβέρνηση. Το ίδιο και τα άλλα κόμματα».

Τώρα όπως φαίνεται οι συσχετισμοί αλλάζουν, καθώς ο κοινός αντίπαλος τους (περισσότερο από την πλευρά Μητσοτάκη), που δεν είναι άλλος από τον Αντώνη, τους ενώνει.
Και επειδή ο Αντώνης πρόσφατα άδειασε την Ντόρα, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα εξόδου από την Ρηγίλλης, φαίνεται πως ο επίτιμος προετοιμάζει λίγο χώρο στο νέο-ΠΑΣΟΚ του Γιώργου. Γιατί δεν μπορεί να μείνει ανεπάγγελτη και μόνη η ψηλή.
Οι οικογένεια Μητσοτάκη γνωρίζει καλύτερα από όλους, ότι το κεφάλαιο Νέα Δημοκρατία για την Ντόρα τελείωσε και ότι τα νέα κόμματα είναι επίσης καταδικασμένα σε αποτυχία, κάτι που απέδειξε η ιστορία.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο ΓΑΠ δεν έχει πολλούς φίλους (σημ. αναφέρθηκε πρόσφατα κα σε πολιτική μοναξιά) στο ίδιο του το κόμμα. Όμως, τώρα μπορεί να νιώθει δικαιωμένος αφού έχει μαζί του την οικογένεια Μητσοτάκη...
Τώρα το μόνο που το ευχόμαστε είναι, να μην κολλήσει λίγη απ’την «τύχη» του επίτιμου, γιατί αυτόν τον βλέπω καλά, αλλά εμάς δεν μας βλέπω καθόλου καλά..

Τέλος, να θυμίσουμε ότι δεν έχουνε πολλά χρόνια από τότε που ο επίτιμος είχε κάνει την περιβόητη δήλωση- υποτίμηση του τότε Γιωργάκη, ότι «το παιδί δεν κάνει..».

Δεν υπάρχουν σχόλια: