Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Σχόλιο μπλογκερ από Ναυτεμπορική

Κε Πρωθυπουργε,

Θελετε ο Ελληνικος λαος κατα καποιο τροπο να συμφωνησει και να σας συνδραμει σαυτον τον δυσκολο και ανηφορικο δρομο που αναγκαστικα πορευεστε και ολοι μας υποχρεωτικα - διχως δικαιωμα αλλης επιλογης -ακολουθουμε ? ? ?

Ειναι απολυτα επιβεβλημενο ο Ελληνικος λαος να νοιωσει,επιτελους σαυτον τον τοπο, το αισθημα του δικαιου.

Πως θα γινει αυτο ?

κατα την ταπεινη μου αποψη Θα πρεπει λοιπον:

α)να παραιτηθουν η να εκδιωχθουν απο την Βουλη (και να αντικατασταθουν) ολοι οι βουλευτες-πολιτικοι (απο οποιον χωρο και αν προερχονται) που εστω και και καθ υποψιαν τα ονοματα τους εχουν αναμιχθει σε οικονομικα, διαχειριστικα, η αλλα σκανδαλα.

β)παραλληλα με τα υποχρεωτικα μετρα που λαβατε (ελπιζω και ευχομαι να ειναι τα τελευταια)να βρεθει τροπος και γρηγορες διαδικασιες αποτελεσματικης ποινικοποιησεις της διαχρονικης διαφθορας των πολιτικων . Και σας παρακαλω οχι μεσω επιτροπων της βουλης, που ποτε και πουθενα δεν καταληγουν.

γ)Να αρθει η ασυλια των βουλευτων .

δ)Να συσταθει επιτροπη (π.χ.απο το λογιστηριο του Κρατους) ελεγχου και εγκρισης των βουλευτικων εξοδων και δαπανων . . . .

ε)Βουλευτης η πολιτικος στο εξης να γινεται οποιος αγαπαει τον τοπο και θελει και μπορει να προσφερει στο κοινωνικο συνολο, και οχι εκεινοι που βλεπουν την πολιτικη σαν μεσο πλουτισμου . . . .

στ) αν δεν βρισκετε καταλληλους συνεργατες μεσα απο τον πολιτικο χωρο αναζητειστε τους αναμεσα στους επαηγγελματιες-τεχνοκρατωες που - δοξα το θεο -ειναι πολλοι στον τοπο μας.


Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/news/viewcomments.asp?id=1810407

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη πολύ ωραία η φωτογραφία με το ΝΔ-Καφέ. Αν και νομίζω ότι αυτοί ούτε για καφέ δεν είναι ικανοί πλέον.

Unknown είπε...

Απόγονε,
περνάω τώρα μήνες από την τοπική της ΟΝΝΕΔ (ΝΔ) στην περιοχή του "Κουλέ- Καφέ"" της Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης.
Απλά, μου φάνηκε ωραίο λογοπαίγνιο, για αυτό το τοποθέτησα.
Όμως, πέρα από κάθε αστείο, πραγματικά ούτε καφενείο δεν είναι ικανοί με τα στελέχη που διαθέτει να διοικήσει η ΝΔ, ..που ένα ολόκληρο κρατικό μηχανισμό που ήθελαν...τρομάρα τους.
Με τέτοια στελέχη όπως εκείνα που βλέπαμε 6 χρόνια, μόνο για κάνα καφέ στο καμπριολέ είναι ικανά.

Unknown είπε...

Ενώ με τους Χαρβαρδιανούς του ΓΑΠ προκόψαμε θα μου πεις..