Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Που ήταν η Λούκα και ο Παπακωσταντίνου;;


Η χθεσινή ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) για την Ανταγωνιστικότητα, ήταν προσκαλεσμένοι εκτός πολλών διακεκριμένων ομιλητών και τρεις πρώην υπουργοί Οικονομίας, κύριοι, Μάνος, Δραγασάκης και Παπαντωνίου.

Οι πολιτικοί γαλουχημένοι στα ακροατήρια, όπως, εκείνο της Βουλής, μίλησαν με αοριστολογίες για την κατάσταση της χώρας μας, χωρίς ουσιαστικά να θέσουν καμία νέα πρόταση.
Ωστόσο, από τις ερωτήσεις και τοποθετήσεις που προέκυψαν στην συνέχεια, έδωσαν την αίσθηση ότι «Βορειοελλαδίτες» βιομήχανοι «διψάνε» για λύσεις και όχι για διαλέξεις…

Η ημερίδα ήταν εξαιρετικής ποιότητας και οι τοποθετήσεις του πρώτου μέρους της ημερίδας, είχαν πραγματικό ενδιαφέρον, καθώς αποκάλυψαν νέους ποιοτικούς δείκτες για την προοπτική της οικονομίας. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η ανάλυση του κ. Στουρνάρα.

Τα «αφεντικά» στην συνέχεια είχαν την διάθεση να τα «ψάλλουν» στους πολιτικούς, όπως τα κάνουν και οι απεργοί έξω απ’ την Βουλή, κάτι που δεν άφησε να συμβεί ο Στέφανος Μάνος, οι οποίος τους “θύμισε” ότι τα λέει εδώ και πολλά χρόνια και πόσο συνεπείς είναι στις θέσεις του…. και πως για αυτές τις θέσεις, έχει μαλώσει με τους πάντες…
Δεν δίστασε να δηλώσει ανοιχτά το ότι τόσα χρόνια ασκεί συνεπή πολιτική με μικρά κόμματα, τα οποία κανένας από τους Βιομηχάνους ουδέποτε στήριξε!!!
Στην συνέχεια ο κ. Μάνος μίλησε όπως του αρέσει, «έξω απ’ τα δόντια» και είπε πολλές αλήθειες…

Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιου τύπου συναντήσεις, στις οποίες καλό θα ήταν να λάμβαναν μέρος και οι σημερινοί υπουργοί..

Λέτε να μην γνώριζαν ο Παπακωνσταντίνου και η Κατσέλη για την εκδήλωση;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: