Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ή τα λέμε όλοι στον ΟΑΕΔ



Θάνατος και σε Έλληνα επιχειρηματία, είναι τα μέτρα που προανήγγειλε η αντιεπιχειρηματική κυβέρνηση του ΓΑΠ.
Τα μέτρα ουσιαστικά δεν εξυπηρετούν κανέναν. Ο Έλληνας επιχειρηματίας, είνια αυτός που καλείται να πληρώσει την «νύφη», δηλαδή τα σπασμένα..
Ήδη ο Πρόεδρος της ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλος, ο οποίος είναι γνωστός για τις φιλελεύθερες θέσεις του, τοποθετήθηκε κατά των μέτρων, καθώς μουδιασμένος επίσης εμφανίστηκε και ο Πρόεδρος της ΣΕΒ, ο κ. Δ. Δασκαλόπουλος.

Το κομμάτι των μέτρων που πλήτουν την επιχειρηματικότητα είναι άθλια και πρόχειρα, καλύπτουν μόνο τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες.
Αποτελειώνουν την υγιή μικρο-μεσαία επιχείρηση, τόσο με την αύξηση του ΦΠΑ, όσο και με της βενζίνης (για δεύτερη φορά για φέτος). Ουσιαστικά σβήνεται όποια κερδοφορία και η μόνη λύση είναι πλέων οι απολύσεις ή οι αυξήσεις στις τιμές…
Ο επιπρόσθετος Νόμος της φορολογίας στις κερδοφόρες εταιρίες με πρόσθετο φόρο,, ουσιαστικά είναι η τιμωρία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, επιχειρηματιών.
Η τιμωρία της ικανότητας τους, που τις αναγκάζει να συμπεριφερθούν στο μέλλον με διαφορετικό τρόπο, ωθώντας τους ακόμη και σε μετανάστευση σε μέρη που είναι πιο φιλικά στους επιχειρηματίες, αφού αυτό το κράτος μισεί και πάντα μισούσε τον έντιμο επιχειρηματία.
Έτσι κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της υγιούς ελληνικής επιχείρησης και ανοίγει δρόμος σε μαφιόζικες εταιρίες και πρακτικές που θα έχουν συναλλαγές με τους κυβερνώντες κυρίως κάτω από το τραπέζι, όπως γίνεται για παράδειγμα στην «Πουτινο-αυτοκρατορική Ρωσία.

Το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται το πιο καταστροφικό κόμμα της Ελλάδος και της Ευρώπης. Τον Γιώργο (ΓΑΠ) η ιστορία θα τον αναδείξει, ως τον πιο ανίκανο κυβερνήτη, που ολοκλήρωσε το τιτάνιο έργο του πατέρα του, καθώς ισοπέδωσε ότι έμεινε όρθιο.

Το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα είναι ναρκισσιστικό, αγαπάει την μίζα, το ρουσφέτι, τις πελατειακές σχέσεις. Παράλληλα είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, 100%, γιατί δεν σέβεται τίποτα, ούτε την ψήφο που τους έδωσε ο ψηφοφόρος της, όμως ούτε και τα ίδια της τα στελέχη . Ενεργεί με γνώμονα το συμφέρων του και μόνο.
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν ιστορική ευθύνη για την ισοπέδωση και διάλυση του κράτους, ως οντότητα και πρέπει μαζί με τον διαχωρίσμό Κράτους- Εκκλησίας να γίνει και ο διαχωρισμός του ΚΡΑΤΟΥΣ από το ΠΑΣΟΚ!!!

Καλώ, όλους τους ορθά σκεπτόμενους πολίτες και πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ, να αντιδράσουν και να διασπάσουν το ΠΑΣΟΚ.
Να κάνουν ένα Κεντρώο Κόμμα, όπως έκανε στην Γαλλία ο François Bayrou τους Κεντρώους και να στείλουν την συμμορία του Γιωργάκη στο σπίτι του.

Συγχαρητήρια στην Νέα Δημοκρατία που φέρθηκε δια του Αντώνη Σαμαρά ως υπεύθυνο αστικό κόμμα και που θα καταψηφίσει τον Νόμο «κόλαφος» του Έλληνα επιχειρηματία και πολίτη.
Το νεοφασιστικό κόμμα του «Καρατζαφέρη» φαίνεται πως βρίσκει αρκετές ομοιότητες με το ΠΑΣΟΚ και έτσι το στηρίζει και γίνεται το «δεξί» χέρι του.
Το «αριστερό» χέρι αναδεικνύεται η οικογένεια Μητσοτάκη, που αγαπάει όσο καμία άλλη την οικογενειοκρατία… και… η ουρά, ε, ας μην το πω καλύτερα, γιατί εκεί έχω και φίλους, τους οποίους τους σέβομαι και τους δικαιολογώ, γιατί οι άνθρωποι ουδεμία σχέση έχουν με την αγορά, παρά μόνο με δικηγορικά γραφεία, οπότε απαλλάσσονται λόγω άγνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: